Vi erbjuder helhetsinriktade terapimetoder och homeopati i Malmö

Sedan 1986 har Naturläkespecialisten hjälpt mängder av patienter till ett friskt liv med naturläkemedel och alternativa behandlingsmetoder

Homeopati och alternativ behandling hos Naturläkespecialisten i Malmö
Homeopati och alternativ medicin hos [company] i Malmö
Homeopati och naturmedicin hos [company] i Malmö

Terapi

Utifrån individanpassade diagnoser och helhetsinriktade terapimetoder ser vi till att du får den hjälp av homeopati och naturläkemedel i Malmö just du och din hälsa behöver. Vi hjälper din kropp att läka sig själv genom seriösa alternativa metoder och naturläkemedel. Simila similibus curentur, liknande botas med liknande. Naturläkespecialisten ger dig nytt hopp när konventionell sjukvård inte ger det resultat din kropp behöver.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med frågor om ditt välbefinnande, din hälsa och homeopati i Malmö, samt övriga Skåne. Mottagningen tar endast emot patienter efter tidsbeställning.

Vår praktik

Vår praktik i Oxie Kyrkby, utanför Malmö, arbetar med homeopati genom att handlägga och fastställa varje hälsotillstånd utifrån naturmedicinskt individuella metoder såsom irisanalys, puls- och tungdiagnostik, palpationsteknik och specifika funktionstester för att på optimalt sätt säkerställa symbiosen av kroppens immunologiska försvar och egna regulativa mekanismer.

Behandling av respektive störning görs med specifika konstitutionsmedel, homeopatika, naturläkemedel, neural-reflexzonstimulering, auriculoterapi och frigörande fysioterapi.

Ring till mottagningen i Oxie kyrkby: 040-12 66 48 / 0708- 40 65 61